Inleiding

Mijn naam is Henry Stoffelen. 

inl1
inl10
inl11
inl12
inl13
inl14
inl15
inl16
inl17
inl18
Inl19
inl19.jpg
inl2
inl20.jpg
inl21.jpg
inl22.jpg
inl3
inl4
inl5
inl6
inl7

Vele jaren geleden, na een lichte hartaanval, is mijn bestaan en mijn zienswijze op de wereld in het algemeen voor een groot deel veranderd. Het leven bestond eerst enkel uit werken in de kwekerij en voor andere dingen was haast geen tijd. Ik ben daarna ook gaan werken met energieën ten bate van mensen, dieren, planten en bedrijven. Dat heeft onder meer geleid tot de start van Angel Place en tot een positieve uitwerking op mijn leven en dat van anderen.

In de afgelopen jaren heb ik mij verder verdiept in de lichtwerelden. Ook heb ik mij verder geschoold in onder andere het omgaan met energieën, de werking van de wichelroede, als cosmic & flower therapeut, ECO-therapeut, Reiki en nog veel meer. Vanuit de engelenwereld heb ik symbolen mogen doorkrijgen, waardoor bijvoorbeeld de Engelenplaat en overige krachtplaatsen zijn ontstaan. Deze ontwikkeling gaat nog steeds door en vindt zijn toepassing op Angel Place en in de diverse behandelingen.

Op deze site kunt u meer lezen over de behandelingen, de krachtplaatsen, beschermings- en reinigingstechnieken en nog meer.....



Laatste nieuws!

 

Wanneer u een afspraak wilt maken voor een consult bij Henry, neem dan aub bij voorkeur op donderdagochtend contact op. Telefoonnummer: 06-23420185.  De consulten worden gegeven op het volgende adres: Tiggeltsebergstraat 22, 4891TD Rijsbergen.